Vaadake vaid neid sügavalt rohelisi silmi, need kuuluvad meie kallile Murkale. Millegipärast tunnevad paljud vajadust hoida Murkast võimalikult kaugele, sest tegemist on "kurja kassiga", nii hull aga olukord ei ole, sest Murka vabatahtlik on tema ilusat ja armastavat süda näinud.

Murka saabus Pesaleidja kassituppa selle aasta alguses, Murka on umbes 5-aastane. Triibuline kassipoiss vehib käpaga ja susiseb kui talle ähvardalt lähedale minna, kuid endale kalleid ta hoiab. Tihti võib kassitoas näha, kuidas Murka kaisus magab mõni teine kass, kes ennast Murkakese valvsa pilgu all täielikult kaitstuna tunneb.

Pesaleidjasse saabumisest saati on Murka tegelikult palju rahulikumaks muutunud ning võib olla kindel, et oma päriskodus kaitseks ta truult perekonda ning lõpuks näitaks neile enda kõige kiisusemaid külgi. Murka on tõesti üks armas kassike, kes nagu teisedki, soovib sooja pesa ja maitsvat toitu ning lähedust.

Murka on vaktsineeritud, saanud parasiitide vastase tõrje, kiibistatud ja kastreeritud. Koju võtab ta kaasa ka oma uhke kassi passi. Murka on FIV-positiivne, mis teda ennast ei sega, kuid mida tuleks perel meeles pidada. Elust FIV-positiivse kassiga saad lugeda siit http://pesaleidja.blogspot.com/2017/02/elu-voimalikkusest-fiv-positiivse.html

Kui soovid kiisukesega tutvuma tulla, kliki nupul "Soovin seda loomakest", loe läbi tingimused ja täida küimustik. Pealeidja võtab seejärel Sinuga ise viie päeva jooksul ühendust!