Juba teist aastat järjest korraldab Häpster koertele mõeldud fotokonkursi. Eelmise aasta fotokonkursil “Mina olen siin boss” võitja väljaselgitamisel osales tuhandeid inimesi ning kõige bossimaks koeraks valiti 6-kuune Chow-Chow kutsikas Ossu. Tubli teise koha võitis Pärnumaa koer Pässu ning eriauhinna loosiõnn naeratas Austraalia karjakoer Dantele.

Tänavuse konkursi teema on "Elu pärast karantiini." Konkursi eesmärk on näidata, kuidas tühisena näivad igapäevategevused, mille koroonapiirangute ajal pausile pidime panama, jälle palju rõõmu ja elevust toovad. Fotode esitamine konkursile on lõppenud ning kokku võtab võistlusest osa üle 80 ägeda koera. Mõned toredad näited konkursile esitatud fotodest:

Fotovõistluse tänavused osalejad

Nüüd, kui kõik vahvad koerad on üles rivistatud, jääb üle vaid välja selgitada võitja. See on üks ütlemata keeruline ülesanne, kuna kõik konkursist osa võtvad koerad on ühtemoodi ägedad! Võitja valite teie!

Kõikide osalejate fotod leiad Häpster Facebooki lehelt (https://www.facebook.com/media/set?vanity=hapsterstore&set=a.846439346003835) ning auhinna võidab 1.juunil koer, kelle foto saab kõige rohkem laike!

Esikoha omanikule on Häpster välja pannud Eestis disainitud ning käsitööna õmmeldud rihmakomplekti - spetsiaalselt koera mõõtudele õmmeldud traksid, jalutusrihm, kaelarihm, turvavöö ning üllatuskingitus! Lisaks loositakse kõikide osalejate vahel välja ka eriauhind.

Aitame üheskoos välja selgitada kõige lahedama koera!

Häpster on Eesti esimene koertele mõeldud online-moekaubamaja, mis viib kokku armastuse koerte ning moe vastu.