Kassi leidis maanteelt üks suure südamega härrasmees, kes märkas maas liikumatult lebavat kassi ja pidas maanteel auto kinni, et kontrollida, kas kiisu on veel elus. Oligi. Edasi tõi ta kiisulapse omale koju ja proovis teda ise kuidagi turgutada, sest kuhugi kliinikusse ta nädalavahetusel löögile ei saanud. Paar päeva hiljem sai ta lõpuks MTÜ Cats Help numbri ning saadi kiiresti kokkuleppe, et kiisu tuleb Tallinna ja nii maanduski ta Haabersti loomakliinikus.

Tegu on kolme kuuse kassipojaga, kes oli jõudes kliinikusse poolsurnud. Tal oli tugev peatrauma ning ajuverejooks. Kliinikusse jõudes ei suutnud arstid ära imestada, et ta üldse veel elus on või kuidas ta pidas vastu kaks päeva ilma arstiabita. Alguses ei antudki talle elulootust ning konsulteeriti ka neuroloogiga Erivetist. Küll aga on kõigi suureks üllatuseks juhtunud ime ning tragi kassipoeg on ellu jäänud ja tundub et paranemas. Arstidki on ka maininud, et nad ei suuda seda uskuda.

Ajuverejooks, pisike kassipoeg ja suur auto — kuid kass on elus ja paranemas. Oht pole muidugi kaugeltki möödas veel, aga ta juba suudab Õnneseeneks ristitud kassipoeg pisut silmi lahti hoida, pead hoida ja isegi pisike mjäu tuleb tema suust juba ka. Tänaseks proovib kiisupoeg juba pisut ise süüa ning toimus ka operatsioon tema peas olevast verevalumist vedeliku ja vere väljutamiseks.

Kiisu jääb veel mõneks ajaks kliinikusse jälgimisele ja MTÜ Cats Help palub kõikide heade inimeste abi, et ime läbi ellu jäänud kassipoeg saaks ravikuuri lõpuni tehtud.

Annetada saab:
MTÜ CATS HELP
SWED: EE742200221071322431
SEB: EE091010220291056222;
📞900 0001 — kõne hind 10€;
,, Kiviõli kass ”
PAYPAL paypal.me/catshelpmtu