Charlie peremees palub diskreetsust ega soovi oma nime meedias avaldada (nimetame teda seetõttu Karliks), kuid ta otsib võimalikke tunnistajaid, sest pole kuigi tõenäoline, et kass lühikese ajavahemiku jooksul linna ühest otsast teise jõudis.

"Pühapäeval ajavahemikus kell 1314 läks meie siiami kass Charlie Kalevi tänava hoovi oma regulaarsele kassiretkele. Kell 15.45 jäi ta Rocca al Mare keskuse juures auto alla ja hukkus. Ainus loogiline seletus on, et keegi püüdis ta Kalevi tänava lähihoovidest kinni ja viis autoga Roccasse," kirjeldab ta juhtunut.

Õnnetust pealt näinud noored välismaalased, ise samuti kahe siiami kassi omanikud, toimetasid looma PetCity kliinikusse, kuid päästa polnud enam midagi. Kassile paigaldatud kiibi järgi leiti aga üles omanik, kellele kurvast sündmusest teada anti.

Karli sõnul liikus Charlie muidu vaid lähiümbruse tuttavates hoovides ning võõraid inimesi pigem pelgas. Ta oli kastreeritud, mistõttu jääb kõrvale ka jooksuaja meeletu käitumise võimalus. "Ta oli tõeline iludus oma tõu hulgas," iseloomustab peremees, kelle hinnangul pole välistatud ka võimalus, et kass ise automootori sisse puges.

Kuna Charlie perekond soovib juhtunu kohta rohkem teada, otsivad nad võimalikke pealtnägijaid, kes oskaks selgitada, kuidas kass Kalamajast Rocca al Maresse sattus. Kui kellelgi on infot juhtunu kohta, palutakse tal kirjutada Kalamaja Facebooki gruppi.