1.Hoia kass põlevast kõrvitsast eemal
Leegi süütamine kõrvitsas võib tunduda stiilne ettevõtmine, aga uudishimulikku kassi tõmbab värelev tuli nagu magnetiga. Seega on võibolla mõistlikum kaaluda LED-lambi lahendust, kui kodus elab mõni vurruline.

2.Hoia võõrad ohutus kauguses
Hulk kilkavaid ja müra tegevaid lapsi, kes alailma uksele koputavad, võivad kassi hirmutada. Sea tema jaoks sisse mõni vaiksem ja turvalisem koht. Ka vana hea pappkast pimedas nurgas sobib selleks hästi.

3.Kassikindlad dekoratsioonid
Mäletate neid jõulupühi, kui pidite kuuseehteid maast korjama ja okkaid kokku pühkima? Midagi sarnast võib juhtuda ka Halloweeni ajal. Veenduga, et kaunistused, mille pühadeks välja panete, oleksid kassikindlad ja ohutud. Kiisudel on eriline tung lammutamise vastu.

4.Maiustused vaateväljast eemale
Te võite ju olla need potentsiaalsete kummitajate jaoks valmis pannud, aga kindlasti pakuvad need huvi ka kassile. Nagu enamik lemmikloomaomanikke teab, on šokolaad karvastele sõpradele ohtlik. Veenduge, et kassil poleks maiustustele ligipääsu.

5.Kassile kostüüm ja Insta foto - parem mitte!
Kuigi olete väga veendunud Halloweeni tähistajad, säästke kasse kostümeerimisest. Nad tõepoolest ei naudi riietamist. Kassi riietamine nahkhiirekostüümi ühe Instagrami foto nimel ei vääri küünlaid, vaid tekitab loomale asjatut stressi.

Allikas: tails.com