Kas Sinu lemmik oskab mõnd põnevat trikki, eristub liigikaaslastest mõne iseloomuliku käitumisviisi või oskuse poolest ning tahaksid seda ka teistega jagada? Kui jah, siis ära oota ja võta osa ainulaadsest PetCity talendivõistlusest PetFaktor.

. PetFaktori konkursile pääsemiseks tuleb täita kandideerimisvorm ning lisada juurde oma lemmikust põnev video või pildid, mis ilmestavad kõige paremini superstaari. erilisi oskusi. Kandideerida saab kuni 21. novembrini 2021.

PetCity loodud PetFaktor võib esmapilgul tunduda kui võistlus lemmikloomade vahel, kuid tegelikult on seal taga midagi palju sügavamat ja armsamat - inimesed võtaks aega oma lemmiku jaoks ning tegeleks temaga,“ sõnas võistluse patroon Lauri Pedaja, kelle kodus kasvab. samuti üks superstaari omadustega koer Ruudi.

Lauri Pedaja oma koera Ruudiga

Lauri sõnul tuleb sul kulutada maksimaalselt 10 minutit päevas, et oma lemmikule õpetada mõni trikk. „Lemmik on õnnelik, et temaga tegeletakse, tema aju ja füüsist stimuleeritakse ning treenides tugevneb tema side omanikuga,“ rääkis Lauri ja lisas, et ta isegi on olnud viimasel ajal natuke laisk, aga nüüd parandab ta selle vea ja õpetab Ruudile uue triki. Tegemist on trikiga, mis arendab tema lemmiku keskendumisvõimet ja kannatlikkus. Ruudi ninale asetatakse maius ja ta võib selle ära süüa alles käsu peale. Vaatame üheskoos, kas see trikk õnnestub neil või mitte, juba konkursi käigus.

"PetFaktori konkursiga soovitakse tähelepanu pöörata nii lemmikute treenimisele ja nendega tegelemise olulisusele kui ka iga looma unikaalsusele. Ootame kõiksugu andekaid ja erilisi loomi ja linde osalema,“ lausus PetCity turundusjuht Maria Otsa.
Ühesõnaga, kui kahel jalal kõndimine, pöörane ulgumine või peotants on Sinu lemmiku igapäevane rutiin, siis jaga seda PetFaktori tiimiga, kes garanteerib andekatele superstaaridele au ja kuulsuse, koos magusate auhindadega.

Hääletus toimub PetCity Facebooki lehel perioodil 22.11-05.12.21, mille tulemusel valitakse välja viis enim hääli saanud talenti. Lisaks valib PetFaktori ˛ürii välja veel viis finaalvooru pääsejat, kelle puhul hinnatakse nii originaalsust, professionaalsust, rõõmsameelsust, stiili ja mängulisust. Kümne parimaga finaalis valitakse välja PetFaktori konkursi võitja ehk loomariigi tõeline superstaar.

Rohkem infot: www.petcity.ee/petfaktor