Suvel viibis Eesti Metsloomakodu hoiukodus siililaps, kes kasvas augustiks piisavalt suureks, et vabastatud saada. Ometigi otsustas ta poolteist kuud hiljem tagasi tulla. Ta teadis juba, kus teda abistatakse.

Siili kaal oli oluliselt langenud ja peagi selgus, et teda kimbutas parasiit, mille vastu sai ta kohe ka ravimit. Sellegi poolest ei hakanud tema kaal tõusma ja veterinaar määras siilile täiendava antibiootikumiravi.

Kaal hakkas seepeale ilusti kerkima, 16. oktoobriks kaalus loom üle 800 grammi ja ta sai tagasi õue, piiratud alale. Isu on tal väga hea, kuid taaskord on kaalunumber allapoole langenud, tema nahk on probleemne ja siil on hakanud aevastama.

Nüüd vajab siil uut kliinikukülastust, millega vajab hoiukodu omakorda oma toetajate abi. Ka Sina saad anda oma panuse helistades:

Nr 9009933 - annetad 5€
Nr 9009955 - annetad 25€
Kuula palun kogu jutt ära, sest muidu annetust ei toimu!

Toetuse võib saata ka pangakontole:EESTI METSLOOMAÜHING, EE952200221067573100SWIFT/BIC kood: HABAEE2XSelgituseks: "Metsloomade abistamiseks!"PayPal konto link:https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick...