Kiku on rõõmsameelne keskmist kasvu koer, kes on varjupaigas veetnud juba peaaegu poolteist aastat. Paraku on sellel armsal koeral mõningased käitumisprobleemid. Nimelt on Kikul selja taga karm elu. Ta on pärit koertekolooniast, mis tekkis, kui ühel vanainimesel läks loomapidamine üle käte. Kiku oli esimene, kes sellest kolooniast pääses, sest veel enne, kui koloonia avastati, pääses Kiku sealt põgenema. Niimoodi sattuski see vapper koer varjupaiga hoole alla. Seal tõi ta ilmale kuus kutsikat, kes praeguseks on kõik juba oma uutes kodudes.

Kiku ei oska veel rihmas käia ja võõraste inimestega kipub tema ärevustase olema kõrge. Varjupaigatöötajad on tema käitumismuredega pikalt tegelenud ja tegelikult on näha, et Kiku tõesti tahab õppida hästi käituma. Paraku on aga varjupaigas mõistagi mitmeid ärriteid ja kindlasti muutuks koduses keskkonnas tema käitumine paremaks.

Kiku huviline peab varuma aega ja kannatlikkust, et temaga tutvuda. Uues kodus võiks olla oma hoov kindla aiaga, kust Kiku välja ei pääseks. Kiku oleks ääretult õnnelik, kui ta saaks joosta vabalt hoovis ringi ning uudistada inimesi siis, kui ta ise tunneb, et on selleks valmis.

Varjupaikade MTÜ tähistab taas novembris 5+ koerte kuud, mil julgustatakse inimesi andma uut võimalust väärikas eas koertele. Novembrikuus koju minnes saab Kiku Royal Caninilt kaasa kinkekomplekti. Tutvu kõikide kampaanias osalevate koertega siin: https://varjupaik.ee/loomad/5-koerte-kuu-2021