Murka elas 13-aastat toredat elu koos oma perenaisega. Kahjuks võivad elu keerdkäigud vahel olla julmad ja nii sattus Murka kaks aastat tagasi omaniku surma tõttu varjupaika. Ta elas perenaise kaotust ja kodu vahetust väga raskelt üle.

Nüüdseks on Murka Varjupaikade MTÜ hoole all veetnud juba üle kahe aasta ning varjupaigaeluga harjunud. Sellegipoolest igatseb ta väga oma inimest ja kodusoojust. Eakas Murka on tõeliselt hea valvur ning võib asendada uksekella. Ta haugub ja üritab võõrastele jätta kurja koera muljet. Tegelikkuses on ta aga väga suure südamega armas koer.

Murkal on oma lemmikmänguasi, mis on talle väga väärtuslik - ta võtab selle alati endaga kaasa ning kuudis peab see tal kindlasti kaisus olema. Murkaga on mõnus jalutada - ta on ääretult rahulik ning ei tiri rihmas; teda võib usaldada ka algajale jalutajale. Ta on õnnelik, kui leiab lõpuks oma inimese, kellele jäägitult pühenduda ja keda tingimusteta armastada.

Varjupaikade MTÜ tähistab taas novembris 5+ koerte kuud, mil julgustame inimesi andma uut võimalust väärikas eas koertele. Novembrikuus koju minnes saab Murka Royal Caninilt kaasa kinkekomplekti. Tutvu kõikide kampaanias osalevate koertega siin: https://varjupaik.ee/loomad/5-koerte-kuu-2021