Raada on rõõmsameelne ja sõbralik 13-aastane koer, kes ootab väga just seda päris oma armastavat inimest. Olenemata oma kõrgest vanusest teeb Raada enda krapsakusega silmad ette nii mõnelegi endast nooremale koerale - temaga jalutama minnes võib peaaegu nagu trenniks ette valmistuda, sest tema tillukestes käppades on tohutult palju kiirust.

Raada eelmises kodus ei kantud tema eest hoolt ning ta elas halbades tingimustes, ilma vajalikku arstiabi saamata. Ta jõudis varjupaika vägagi viltis pea kilose kasukaga, peale mille eemaldamist oli koheselt näha koera käitumises ning enesetundes suuri muutusi paremuse poole. Kuna Raada on enda elu jooksul näinud juba nii mõndagi, siis teab ta täpselt, kus tema jaoks on piirid ning mis talle meeldib ja mis mitte. Raada ei sobi kodudesse, kus on väiksed lapsed.

Raada enne iluprotseduure

Varjupaikade MTÜ tähistab taas novembris 5+ koerte kuud, mil julgustame inimesi andma uut võimalust väärikas eas koertele. Novembrikuus koju minnes saab Raada Royal Caninilt kaasa kinkekomplekti. Tutvu kõikide kampaanias osalevate koertega siin: