Kaunite roheliste silmadega Rabarbara sattus Varjupaikade MTÜ hoole alla juba 2020. aasta alguses. Ta veetis varjupaiga kassitoas pea terve aasta ja paraku jäi seal oma arglikkuse tõttu märkama. Nimelt ei usaldanud Rabarbra inimesi üldse ja külastajate saabudes puges ta peitu.

Aasta möödudes oli selge, et kassitoas Rabarbara julgemaks ja sotsiaalsemaks ei muutu ning ta kolis elama hoiukodusse. Hoiukodus hakkaski ta avanema ning kõigest mõne kuuga oli sellest tagasihoidlikust peitupugejast saanud tore kodukass, kes nautis inimese tähelepanu ja silitusi. Tõeliselt rõõmus hetk saabus siis, kui Rabarbarale tuli kodupakkumine ja ta kolis päris oma koju. Kahjuks ei lähe alati kõik nii hästi kui võiks ja üsna kiiresti sai selgeks, et Rabarbara ei klapi pere teiste loomadega. Koheselt asuti pidama plaani, et Rabarabara taas hoiukodusse saata, kuid enne kui tegutseda jõuti, pani Rabarbara suure stressi tõttu kodust plehku.

Järgnes mitu kuud kestev operatsioon Rabarbara kinni püüdmiseks. Varjupaik sai teateid, et teda oli märgatud küll metsaserval, küll eramaja hoovides.. Kaks pikka kuud redutas Rabarbara metsas ja käis õhtupimeduses hoovides heade inimeste jäetud palukesi söömas. Varjupaiga töötajatel langes kivi südamelt, kui lõpuks saabus päev, mil õnnestus Rabarbara püügipuuri abil kätte saada.

Nüüd taastub Rabarbara uues hoiukodus oma seiklusterohkest suvest. Hoiukodus ootasid teda ees kass ja lapsed, kes võtsid ta väga soojalt vastu. Esimese nädala elas rännakult saabunud kass küll vahelae peal ja seina sees, kuid kui kõik praod said kinni pandud, tuli Rabarbara vaikselt seltskonda uudistama. Hoiukodus on ta muutunud iga päevaga järjest tublimaks kodukassiks. Rabarbara klapib väga hästi enda liigikaaslastega ja hoiukodus elava teise kassiga on ta suur sõber - ta naudib sõbraga suhtlemist ja tagaajamismänge. Lastega hoiab ta väikest vahemaad, aga nad paistavad talle tegelikult huvi pakkuvat - Rabarbara istub nendega hommikusöögi ajal köögis ja saadab ukse peal kooli.

Rabarbara

Rabarbara ei ole kindlasti see kass, kes kohe sülle poeb ja nurru lööma hakkab. Uusi olukordi ta pelgab ning talle tuleb kohanemiseks aega anda. Kui temaga aga piisavalt kannatlik olla, siis ta kindlasti avab end ning muutub tõeliseks hellikuks.

Täida Rabarbara jõulusoov ja paku talle päris enda kodu. Kui soovid Rabarbaraga Tallinnas asuvas hoiukodus tutvuda, siis täida sooviavaldus tema profiilil: