Triibik Tuuli on noor ja tagasihoidlik kassineiu, kes pole veel kunagi tunda saanud kodusoojust ja perre kuulumise tunnet. Ise on ta pidanud enda eest seisma ja iseseisvalt hakkama saama hetkeni, kui ta varjupaika sattus. Tuuli leiti tänavalt selle aasta septembrikuus.

Algselt varjupaika jõudes oli ta vaikne ja tasane ning julges inimest vaid silmanurgast piiluda. Varjupaiga töötajad teavad, et selliste loomadega tuleb olla väga kannatlik ning anda neile aega kohanemiseks. Aeg ja kannatlikkus tasusid end ära, sest tasapisi hakkas Tuuli julgemaks muutuma ja ei pugenud kohe peitu.

Talle meeldis inimesi eemalt jälgida ja ajaga tuli ka julgust juurde. Tuuli ei ole küll sülekass, kuid paitamist armastab ta väga. Võta vaid konservipakk ja Tuuli on juba kohal ning nühib end õrnalt vastu inimese jalgu. Ta tiirutab ja ootab kannatlikult, et tema söögikauss täidetaks. Tasuks maitsva toidu eest laseb ta sul kuulda enda mõnusat nurrumootorit. Seega, tema usalduse võid sa võita kõhu kaudu ehk ütlus, et armastus käib kõhu kaudu, peab Tuuli puhul küll paika!

Tuuli oleks ääretult tänulik, kui ta saaks jõulud veeta oma päriskodus. Kui soovid temaga Võru loomade varjupaigas tutvuda, siis täida sooviavaldus siin: