Kahjuks näevad varjupaiga töötajad tihti seda, kuidas inimese kuri käsi on otsustanud looma hüljata. Eriti kurb on vaatepilt siis, kui hüljatud on väikesed abitud kutsikad. Nii juhtus ka Roomaga. Väike 3-kuune Rooma jäeti ühe talu väravasse. Õnneks ei olnud ta päris üksinda - temaga koos olid ka ema ja õeke. Mida noorem on koer, seda paremini ta kohaneb ja uute olukordadega harjub ning õnneks usaldab Rooma, vaatamata oma kurvale minevikule, endiselt inimesi. Kutsikale omaselt on ta tõeliselt elurõõmus, aktiivne ja sõbralik koeratüdruk.

Rooma

Rooma uus omanik peab kindlasti arvestama sellega, et koer ei jää igavesti pisikeseks ning temast kasvab tõenäoliselt üsna suur koer. Nagu kutsikad ikka, vajab ka Rooma palju treenimist, tegelemist, suunamist ja loomulikult mängimist!

Rooma õde leidis juba endale uue kodu ja on varjupaigast välja kolinud. Ka Rooma emal on uus omanik olemas ning temagi on peagi oma päris koju kolimas. Jäänud on veel väike Rooma..

Tule Roomaga Viljandi loomade varjupaika tutvuma. Ta oleks ääretult õnnelik, kui saaks jõulud veeta juba päris oma kodus koos oma uue perega. Täida sooviavaldus siin: