Kahe jääkaru tütar suri möödunud aasta lõpus kahjuks pärast sündimist. Nüüd on mõmmikud aga valmis uueks üritamiseks ja teineteisele tehakse tasapisi lähenemiskatseid.


Tallinna loomaaed kutsub kahel järgneval pühapäeval osa saama pulmaajast loomaaias. Kevad on uute alguste ja armastuse aeg. Sulavad lumehanged ja külmad südamed ning nii mõnigi armastus saab uue hoo sisse. Märtsikuu kahel pühapäeval minnakse kaema, kuidas loomaaia loomadel võrgutamiskunstis läheb.

Milliseid isaseid eelistavad faasanikanad? Miks peab kängurupoeg kukrusse ronima? Kuidas kõlab armastuslaul hüljestel ja ilvestel?

Loomadest ja loomade armastusest räägib loomaaia loodusharidusspetsialist Darja Zubareva. Giidiga ringkäigud toimuvad märtsikuu kahel viimasel pühapäeval, 20. ja 27. märtsil.

Ringkäigud algavad Põhjaväravast (Paldiski mnt 145) kell 11.00 (eesti keeles) ja kell 13.00 (vene keeles).Grupi suurus on kuni 20 inimest. Ekskursiooni kestus on kuni 1,5 tundi. Eelregistreerida saab siin https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKMpLmQW4-Ae_A22IrMRlc8wGniHxeNRNA005M7zxoc4ZHjg/viewform