Kusti on umbes 10-aastane kassipoiss, kelle elu algas kassipojana tänaval. Juhuse tahtel sattus ta ühe memme hoovi ning sinna ta jäigi — memme silmateraks. Üheskoos elati pikki aastaid kuni memme tervis halvenes ning ta pidi lähedase juurde kolima. Sinna mahtus kaasa aga vaid üks pere kassidest ning Kusti jäi üleliigseks.

Lähedastelt Kasside Turvakodule edastatud kirjast käis läbi eutanaasia… Sel juhul, kui turvakodu ei aita. Turvakodu jaoks pole terve ja elujõulise looma eutaneerimine isegi mitte variant, mida kaaluda. Isegi kui vaba kohta ei ole, tuleb ikka aidata, sest sellise ultimaatumiga kasside turvakodu töötajad edasi elada ei suudaks. Nüüd ongi ehmunud ja murtud südamega Kusti loomakliinikus esmasel ülevaatusel ning ta ei tea, kuhu elu teda edasi viib.

Kusti hing on haige, sest kogu tuttav maailm on tema ümber kadunud — ei ole oma sooja pesa, oma karvast sõpra ega oma hingesugulast. Kusti ehmunud silmad räägivad rohkem kui tuhat sõna ja purustavad iga vähegi empaatilise inimese südame. Milline valu ja pettumus sealt paistab… Mida kõike võib ta praegu oma pisikeses südames tunda?

Kusti vajab kiiresti hoiu- või veel parem päriskodu. Kusti vajab taas sooja pehmet pesakest, kus kodukaotusest toibuda ja uue eluga harjuda. Kusti on väärt uut kodu, mis seekord oleks igavene!
Aita päästa Kusti ja tema murtud süda!

  • Kustile saad kodu pakkuda kirjutades: info@kassideturvakodu.ee
  • Kui sa Kustile kodu pakkuda ei saa, jaga infot ja aita toredale kassipoisile oma inimene leida, keda Kusti saaks nurrudega tänada ja elu lõpuni armastada!