Pilgu alt peitmise asemel võib liivakasti hoopis esile tuua ja teha sellest hädavajalikust esemest pilkupüüdev mööbliese. See lahendus sobib hästi näiteks modernse ja minimalistliku stiiliga vannituppa.

Retro disaini austaja koju sobib hästi ülaltoodud mööbliese. Lisaks põnevale väljanägemisele on see ka praktilise väärtusega ja saab kasutada ka lauana. Pildil olev disainkapp on tehtud vahtrapuust.


Üks võimalusi on üles vuntsida garaažis või toanurgas seisev armetu laud. Uute ja põnevate kardinatega saab sellest kiirelt kassile uhke koopa meisterdada. Vaja läheb vaid mööblieset, kardinaid ja kardinapuud. Lõika kardinad sobivasse pikkusesse ja riputa need lauale ette. Kassi uhke tualett ongi valmis. Lisaks saab sinna alla ära peita ka muid üleliigseid asju.




Kui elad väikses korteris, siis on iga pisemgi toanurk arvel, mis tuleb nii efektiivselt kui võimalik ära kasutada. See kolmnurkne puidust laud koos kassi liivakastiga sobib kenasti näiteks koridori. Aseta lauale lillevaas või mõni pilkupüüdev lamp ja sa oled armetu nurga maksimaalselt ära kasutanud.



Allikas: ehow.com