1.Istudes tukkuja

Mõnikord kassid istuvad silmad kinni justkui nad magaksid, tegelikult nad vaid õrnalt tukuvad. Sellises asendis on nad kohe valmis põgenema, kui oht end ilmutab.

2.Kerratõmbunud kiisupall

Kassidele meeldib mugavus ja ka soojus. Kui lemmik tõmbab end tugevalt kerra, ka saba ümber kere, siis ta tahab sooja. Soojust pakub talle ka turvatunnet. Lisaks turvab ta sedasi ka oma organeid, kui keegi peaks juhtuma teda ründama

3.Leivapätsikiisu

Kui kass võtab nö leivapätsi kuju, pikutab nii, et kõik käpad on kõhu all, siis ta tunneb end lõdvestunult ja vabalt. Kassid ei ole loomu poolest usaldavad, aga ta usaldab sind. Tegelikult ta selles poosis enamasti päris ei maga, pigem vaid tukub vaikselt. Kui tuleb päris uni peale, siis vajub ta enamasti mugavalt ühele küljele.

4.Kaisukiisu

Kui kass magab sinu peal, siis ta tõeliselt usaldab sind ja soovib olla sinu läheduses. Naudi seda!

5.Kõht taeva poole kiisu

Kui su lemmik magab kõht taeva poole, siis näitab see taaskord usaldust, sest sedasi jäävad haavatavaks kõik tema kõige olulisemad organid. Kindlasti ei magaks ta sedasi, kui ta kardaks, et keegi teda rünnata võiks.

6. Väljasirutatud "supermees"

Kui su lemmik magab justkui supermees, pikalt välja sirutatult, siis ei ole tal maailmas ühtegi muret! Enamasti on kassid, kes niimoodi magavad, sügavas-sügavas unes.

8. Kass karbis

Eks me kõik ole näinud, kuidas kass armsalt karbis magab. Aga kas oled kunagi mõelnud, miks nad seda teevad? Tihtipeale läheb kass karpi magama just seetõttu, et ta soovib vaikust, privaatsust ja rahu, tahab magada nii, et mitte keegi teda ei segaks.

Allikas: Pesaleidja MTÜ