Kui Bobo oli veel väike, oli tal väga kodu vaja. Nii otsustaski kaupluse omanik Bobole oma poekeses pelgupaiga leida, et loomal oleks vähemalt koht kus olla. Ajutisest pelgupaigast sai aga alaline, sest praeguseks on Bobo kaupluses elanud juba üheksa pikka aastat.

“Poes meeldib tal ukse juurde istuda ja ostjaid tervitada ning aknast välja vaadata — ta on üks uudishimulik kass. Tal on ka oma nurgake kraapimispostiga,” sõnas portaalile Love Meow kaupluse üks müüjatest Annie Liao.

Alates sellest, kui Annie 2014. aastal poodi tööle tuli, on temast saanud Bobo hooldaja ja kassi suurim austaja. Ta kiidab Bobo rahulikku ja sõbralikku isiksust. Iseenesestmõistetavalt on Bobo kaupluses kuningas, sest ainsa kassina on tal see privileeg. Oma valitsejaameti kõrval pole Bobo unustanud siiski kass olla — kui põrandal on pappkast, kasutab Bobo võimalust, et sinna istuda.

Annie otsustas kassi jaoks Instagrami konto teha, et needki, kes kauplusse ei jõua, Bobo tegemistest osa saaksid. Vahel käib poes ka Bobo sõber kass Sushi ja see teeb Bobole ainult rõõmu.