Dreambell on tubli kass. Tegelikult on ta äärmiselt sõbraliku ja vahva iseloomuga preili, kes on kasvatanud üles ka poja Ciao. Ciao pääses kiiresti uude kodusse, kuid Dreamy ootab oma võimalust juba pea 3 aastat. Tõsi küll, välimuselt on Dreambell üsnagi tavaline triibik, kuid see sügav silmavaade ja iseloom, mis temas peidus on, see ei jäta kedagi külmaks. Dreamyle tuleb lihtsalt võimalus anda, kuid saatus ei soosi seda mingil põhjusel kohe üldse. Ta on palju läbi elanud ja selle tulemusel ka veidi häbelikuks muutunud, kuid tegelikult on ta suure südamega kaisukass.

Dreamy lugu sai alguse Jõelähtme vallast, kus elas üks üksik naisterahvas koos mõne kiisuga. Mõnest kiisust sai mingi hetk mitu ja sedasi sündis ka Dreambell. Nõnda nad seal kambakesi elasid. Kahjuks aga sattus tema perenaine hooldekodusse ja alles jäänud kassidel ei olnud enam kusagil olla. Nii kolis ka Dreamy Pesaleidja kassituppa, kus ta järgmisel päeval ka pojad ilmale tõi. Dreamy jäi koos pojaga Pesaleidja hoole alla, kuid kui poeg suureks kasvas ja koju sai, leidis Dreamy end jälle kassitoast.

Need suured elumuutused ja pidev kohanemine uue elukeskkonnaga tekitas Dreamys omajagu stressi. Pisike preili muutus aina vaiksemaks ja arglikumaks ning lõpuks diagnoositi tal ka äge kõrvapõletik, mille tüsistuste tagajärjel Dreamy oma pead nüüd veidi viltu hoiab. Valusid tal enam ei ole ja see viltune peahoiak teeb teda nüüd veelgi armsamaks.

Peale neid läbielamisi leidis Dreamy endale uuesti hoiukodu, kus ta on nüüdseks elanud juba pea poolteist aastat. Kahjuks on selle aja jooksul hoiukodu pererahva elukorraldus muutunud ja perekond kolis Norra elama. Hetkel hoolitseb Dreambelli eest üks rõõmsameelne sõbranna, kes Dreambelli juurde korterisse kolis, kuid ilmselt ei saa sõbranna tema eest enam pikalt hoolt kanda, sest uuel perenaisel on kasside vastu allergia.

Pesaleidja MTÜ loodab südamest, et peale kõiki neid aastaid ja läbielamisi leiab Dreamy endale lõpuks ometi kodu, mida ta väärib. Kus on see pererahvas, kes saaks Dreamyle oma koduukse avada. Ta on hea ja armas kiisu, kes on kiibitud, steriliseeritud, vaktsineeritud ja omab ka oma isiklikku passi. 3 aastat koduootust on pikk aeg, anname Dreamyle võimaluse!

Tema kohta leiad lisa Pesaleidja kodulehelt. Vaata SIIA.