Hüatsint pole mitte hooajaline taim, mis peale õitsemist tavaliselt ära visatakse, vaid see Hüatsint siin on tõeline nurrumootor. Ta on sotsiaalne kass ja ei karda mitte midagi. Küllap ta teab, et oma lõpmatu nurruga suudab ta sulatada ka kõige jäisemad südamed. Kahjuks on tema põrinale immunsed aga stressist tulevad silma- kui ka kõrvahaigused, mistõttu pidi Hüatsint mitu kuud puuris teistest eraldi olema, kuniks Pesaleidja vabatahtlik otsustas selle imeilusa karvapalli enda hoole alla ravile võtta.

Nüüd elabki Hüatsint hoiukodus ja selle aja jooksul on temast saanud uskumatult sõbralik, sõnakuulelik, mänguhimuline ja seltskonda armastav kassipreili, kes otsib endale nüüd päriskodu. Hüatsint kassitoas olla ei saa, kuna armastab väga inimese lähedust ning mitmekümne kassiga inimese tähelepanu eest võidelda on tema jaoks liig.

Hüatsint on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ning saanud ka parasiidivastase tõrje. Koos temaga tuleb uude koju kaasa ka Royal Canini kinkekott.

Kui Sina tundsid just praegu oma tulevase nurrumootori ära, siis palun anna oma soovist Pesaleidjale teada SIIN. Sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust!