MTÜ Paikass annab teada, et Blancoga sai käidud arstil. Kassi punetava naha olukord on nädalaga päris palju paranenud ja karv on samuti juba palju parema väljanägemisega.

"Julgesime ta panna narkoosi, et esimeseks tema suuga tegeleda - olukord seal on päris kehv. Selgus, et tal on vasaku alumise kihva mädane juure põletik, mis on fistuleerunud ja tekitanud tugeva alalõualuu põletiku. Samuti eemaldati ka vasak ülemine murdunud kihv ja 3 juurepõletikuga molaari. Lisaks on tal ülemise huule all kaks suurt haavandit," selgitab MTÜ.

Kuna kass oli juba narkoosis, siis kastreeriti ta ka ära. Samuti sai ta vedelikteraapiat. "Ta oli vapper ning sai selle päevaga väga kenasti hakkama. Peale kliinikut tahtis isukalt süüa ja keeras end magama," teatab Paikass sotsiaalmeedias. "Liigume tasapisi, päev päevalt paremuse poole ning paraneme ja loome sõprust. Laseme tema haavadel nûüd paraneda ning siis lähme uuesti kliinikusse, et uurida rohkem tema sabaga seonduvat ning võimalik, et tuleb ka suus veel toimetada."

MTÜ soovib öelda aitäh kõigile, kes siiani tema tarbeks on annetanud ning ka Jüripoja loomakliiniku arstiperele, kes alati on valmis õnnetuid loomi aitama ja ravima.