"Eluaegse suure kassiarmastajana olid minu südame võitnud Bengali kassid ja minu suurimaks sooviks oli võtta kaks Bengali kassipoega," räägib kassipoegade omanik. Mul võttis lausa kuus aastat aega enne, kui ma suutsin oma abikaasat Tannerit veenda, et me kassi võtaks. Temast on nüüdseks muidugi suur kassiarmastaja sirgunud ja sageli armastab ta naljatleda: "Mu naine tahtis võtta kaks pisikest Bengali kassipoega, kuid kuna mina olen siin majas peremees, siis me võtsime loomulikult ikkagi kaks Bengali kassipoega."

Tanner ja mina otsustasime Harry ja Izzy võtta, kui tähistasime esimest abieluaastapäeva. Me lendasime Californiasse ja veetsime seal terve nädalavahetuse. Me võtsime Harry ja Izzy Leap of Faith Bengals kennelist. Ma olin seitsmendas taevas, kui ma neid väikeseid ja tohutult armsaid Bengali kassipoegi nägin. Me olime Harry ja Izzy juba varem teiste seast välja valinud, kuid ma suutsin neid vaevu ülejäänud pesakonnast eristada. Ma oleks nende kassipoegadega sinna mängima jäänudki, kuid me pidime oma lennukile jõudma.

Kassid said nimed kohaliku restorani Harry & Izzy’s järgi. See on restoran, kus Tanner mulle abielu ettepaneku tegi.

Harry ja Izzy on täiesti erineva isiksusega kassid. Harry on suur, lärmakas ja ei löö millegi ees kartma. Ta armastab kõiki inimesi ja isegi koeri. Kui aus olla, on kõik tema parimad sõbrad koerad. Seevastu Izzy on vaikne ja tagasihoidlik preili. Tal võtab pisut aega, et uute olukordadega kohaneda ning võõraste inimeste ees avaneda. Kui ta lõpuks seda teeb, siis on ta suurim sülekass ja norib pai ja tähelepanu kõigi käest. Izzy "lemmikmänguasi" on tualetipaberi rull.

Elu koos nende kahe kassiga on meeletult värvikirev ja lõbus. Bengalitel on suursugune iseloom. Nad armastavad vabadust, seikluseid ning erinevalt paljudest kassidest meeldib neile vesi.

Allikas: boredpanda.com