Möödunud nädalal kirjutasime Mursikust, keda naaber Munalaskme külas tappa püüdis ja kelle elu julma kohtlemise tõttu mitu päeva ohus oli. Loomapäästegrupp annab teada, et Mursik pääses kliinikust välja ning alustas uut elu ühes Mustamäe korteris.

Mursik uute omanikega

Kuna uues kodus on ka teine kass, kellega kohanemine võib aega võtta, ei soovita Loomapäästegrupp siiski veel peolauda katta. Kui kassid omavahel kuidagi ei sobi, on varuvariandina ka Narvas imetore kodu ootamas.

"Mursik on veider, ta peaks inimest kartma ja vihkama, aga ta hoiab ligi ja armastab täiega. Ei mingit hirmu. Ei mingit põlgust!," kirjeldab Loomapäästegrupi asutaja Heiki Valner. "Arusaamatu, aga ta võib jäädagi paitusi nautima. Kuidas nii sõbralikku ja alandlikku looma on üleüldse võimalik lüüa, poolsurnuks peksmisest rääkimata, on küsimus juba psühhiaatritele. Jaana, hella südamega noor naine ei suutnud Mursikut nähes pisaraid tagasi hoida - nii kahju oli temast! Eks ta kurb ole tõesti, et taolised asjad juhtuvad, aga õnneks oli kassijumal sedapuhku Eestimaal asjatamas ning aitas imelisele elluärkamisele kaasa."

Mursik uute omanikega

Mursik naudib üle kõige seda, kui tema põski kahelt poolt silitatakse.
"Loodame, et kiisud lepivad ja siis on ka sellel ülimalt halvalt alanud loomamuinasjutul ilus lõpp - prints ja printsess võtsid seni vaid õues elanud väga haige kiisu ja viisid ta oma paleesse ning asetasid kalliskividega kaunistatud voodisse imepehmete siidiste patjade peale, kus ta võib mõnuleda oma elupäevade lõpuni," tõdeb Valner.

Mursik uute omanikega