USAs Seattle'is elavad Bryan ja Anna Wilson leidsid Paddingtoni ehk Paddy ühest loomade varjupaigast möödunud aasta juulis. "Meil ei olnud alguses plaani kassi võtta, aga kui Paddyt nägime, saime aru, et peame temaga kindlasti kokku saama. Ta oli siis kahekuune kassihakatis, kes võlus meid oma mustvalge kasuka ja armsa musta täpiga nina otsas," sõnasid Wilsonid portaalile Love Meow antud intervjuus.

Wilsonite juurde elama asudes oli Paddy algul toakass, aga peagi märkas Paddy pererahvas, kuidas kass koos nendega hoopis õue mängima kippus. "See, kui väga Paddy väljas olla armastab, sai meile selgeks kohe, kui me ta õue viisime," sõnas Bryan.

"Ta oli kartmatu, jooksis ringi ja mängis asjadega, mis talle vähegi käppade alla sattusid. Nüüd, kui ta välja tahab, nõuab ta ukse juures häälekalt õue laskmist. Ta armastab õueseiklusi."

Ühel päeval, mil Wilsonid otsustasid kassi mägimatkale kaasa võtta, muutus aga kõik - Paddyst sai hoopis tõeline matkasell. Kass üllatas Wilsoneid sellega, et jaksas mõõdukalt sammu pidada ja kivisel rajal püsida. Teistesse matkajatesse suhteb Paddy sõbralikult ning sõbralik on ta isegi koerte vastu.