Käps jõudis Eesti Loomakaitse Seltsi hoole alla 2016. aasta kevadel. Kuna kiisu jõudis seltsini mitme inimese kaudu, siis ega täpselt keegi enam mäletagi miks. Kuid nagu selliste õnnetu saatusega kasside puhul ikka, siis oli tõenäoliselt tegu hülgamisega või ELS-ile loovutamisega.

Kuulsa Grumpy Cati Eesti nõbu Käps on kassipoiss, kelle pealtnäha pahura kesta all peitub tõeline hellik. Tema kohanemisaeg oli pikk, kuid nüüdseks on kassi lähedusvajadus vaat et liigagi suur. Talle meeldib igal võimalusel inimesele pugeda (sealhulgas hinge pugeda) ning naudib paitamist sajaga – sellest ei saa tal kunagi isu täis.

Käps on väga nutikas triibik, kes käitub alati eeskujulikult. Ta käib korralikult liivakastis, saab väga hästi läbi teiste kassidega ning on viisakas loomaarsti külastaja, kellele saavad alati kõik protseduurid tehtud.

Mängimisele eelistab Käps magamist, sest kes see ikka pehme voodi asemel trenni valib?

Nagu enamikul seltsi hoole all olevatest kassidest, pole ka Käpsi saatus olnud kerge. Seetõttu on ta uues olukorras esmalt pisut arglik, kuid tuttavas keskkonnas muutub ta kiiresti rahulikuks ja seltsivaks. See teeb temast ideaalse lemmiklooma igasse perre!

Eesti Loomakaitse Seltsi hoole all on ta olnud juba üle kahe aasta. Miks tal ikka veel kodu ei ole? Seda ei oska keegi öelda. Kui Sina sooviksid sellele armsale ja pailembelisele triibikule kodu pakkuda, siis võta ühendust Eesti Loomakaitse seltsiga meiliaadressil info@loomakaitse.ee.