Emerald hakkas ühtäkki kaalu kaotama ja vabatahtlikud märkasid, et veetopsid tema puuris vähenevad helikiirusel. Niisiis oli see piisav alarmikoht ja kass sai koheselt kliinikusse. Seal selguski kurb tõsiasi - Emerald on diabeetik.

Tegelikult kass väga ei piinle, sest oma ravitoitu ta sööb meeleldi ning insuliinisüste laseb muretult teha kaks korda päevas. "See muidugi tähendab, et meie elurütm käibki suuresti tema järgi," nendib MTÜ.

Vabatahtlikke kurvastab aga see, et prognoos on võrdlemisi kehv, sest pea kuu aega oli Emerald kliinikus, et saaks teada täpse doosi, kui palju ta insuliini päevas ja korraga vajab. See aga oli üsna suur doos - 7 ühikut korraga.

Kliinikus olemine ei ole õnneks läinud maksma hingehinda, sest koostöökliinik statsionaari eest raha ei võta. Küll aga tema viibimise ajal tarbitud toit, ravimid ja kaasa saadud insuliin on need, mis vajavad praegu tasumist. Rääkimata sellest, et süstides päevas 14 ühikut insuliini, on vaja õige pea tellida juurde veidi suurem varu insuliini Emeraldi jaoks.

See on väga valus ja väga suur summa ühe annetustel põhineva MTÜ jaoks. "Me oleme olukorras, kus vajame meeletult teie abi, armsad sõbrad," tunnistab MTÜ.

Annetust Emeraldi arve tasumise ja insuliini tellimise jaoks on võimalik teha helistades Pesaleidja MTÜ annetustelefonile:
900 0950 - kõne hind 50€
900 0915 - kõne hind 15€
900 0905 - kõne hind 5€

Palun kuula ära kogu tervitustekst, muidu annetust ei toimu!