1. Sinu jaoks ei ole midagi eriskummalist selles, et ärkad öösel kell 3 krabina, kolina ja jooksmise peale ja sul on unesegasena tunne, nagu majas asekeldaksid mingid võõrad.

2. Toas ringi käies komistad alalõpmata mingite mängupallikeste või suleritvade otsta.

3. Valmistasid endale just hea õhtusöögi ja einestad mõnuga, kui ühtäkki kerkib sinu taldriku kohale üks karvane nägu, kes muudkui nuusib ja nõuab oma osa? Ohkad ja ohverdad mõne palakese, kuid toiduinspekteerija on peagi taas kohal.

4. Lepid sellega, et elad koos kontrollimaniakiga. Sinu riided, kingad ja ostukotid nuusutatakse alati kõik põhjalikult üle.

5. Käisid sõbra juures ning paitasid tema kassi? Sul on tunne, nagu oleksid just oma kassile truudust murdnud, kes parasjagu üksinda kodus kükitab?

6. Astud aeg-ajalt loomakauplusse, et uurida heldinud pilguga kassimänguasjade valikut. Olgugi, et sul on kõik vajalik olemas, ei lahku sa sealt tavaliselt ostu sooritamata.

7. Juhtud aeg-ajalt väljaoksendatud karvapallide sisse astuma. Ikka juhtub!

8. Räägid kassiga nagu inimesega ja sul on tunne, et ta mõistab sind, aeg-ajalt nagu noogutaks ka vastu.

9. Käid ringi ära küünistatud kätega, sest oled kassi kõhu sügamisega liiga pikale läinud või süganud valest kohast! Reegleid tuleb teada!

10. Hoolimata sellest, et sa oma riideid kapis hoiad ja enne kodust lahkumist neid hoolikalt ka puhastad, on need ikkagi paksult kassikarvu täis. Ja hoidku siis selle eest, kui karvarull kodus tühjaks saab, siis on täielik jama majas. Olgu sa kuitahes korralik, oled ikkagi alati sina see, kes koosolekul jaki pealt muudkui karvu nokib.