Niki läks kaduma Nõmmel asuvast hoiukodust ajavahemikus 27. juuni kuni 4. juuli. Tema kadumise lugu oli jahmatav seetõttu, et samal ajal, kui Niki hoiukodus viibis oli sinna asemele tulnud Nikiga võrdlemisi sarnane kass. Kassid vahetasid omavahel kohad ja Niki oli justkui õhku haihtunud. Kuna kassid olid sarnased, ei osanud asenduspere midagi halba aimata. Kui omanikud reisilt tagasi tulid ja kassi nägid, said nad siiski kohe aru, et midagi on valesti, sest kass, kes neile üle anti, ei olnud nende Niki. Tegu oli hoopis kaks korda väiksema noore loomaga. Niki oli jäljetult kadunud ja pererahvas oli ääretus segaduses. Kiisupreili leidjale pandi välja 1000-eurose vaevatasu.

Loe lähemalt sellest, kuidas kass Niki müstilisel kombel ära kadus SIIT.

Eile hilisõhtul jõudis Delfi lemmikloomaportaalini rõõmusõnum, et õhku haihtunud Niki on õnnelikult kodus tagasi. Omanikud sõnasid, et Niki olevat leidnud üks armas inimene, kes oli suure kuuma tõttu siilidele ja lindudele aeda veekausikesed jätnud. Leidja oletas, et selle peale tuli ilmselt ka janune Niki kohale. Ta sõi ja jõi isukalt. Kadumise kohast oli see maja vaid kilomeetri kaugusel. Leidja sõnul nägi ta Niki kuulutusi nii Delfi uudisteportaalis kui ka tänavapostidel, mille peale ta omanikega ühendust võttis.

Niki on õnnelikult kodus tagasi.

Pea kuu aega kadunud Niki on omanike sõnul kodus tagasi. Ta on elus ja terve ning väga õnnelik!

Mis sai Nikit meenutavast kaks korda nooremast kassist, jääb siiani saladuseks. Tundmatu kass, kes hoiukodusse ilmus ja Niki perekonnale üle anti, kadus nende käest sama müstilisel kombel. Ei näinud teda kahjuks enam keegi. Kes teab, mis plaani need kaks kassi küll omavahel pidasid. Loodetavasti leidis ka see kass oma kodutee.