Kusti on sündinud 2008. aastal ja seega on ta juba küpses eas härrasmees. Juba esimesest kohtumisest saadik on ta olnud äärmiselt sõbralik ja otsinud inimese lähedust. Vaatamata oma kõrgele eale, on Kusti väga mänguhimuline, kuid samas ka väga heade kommetega kass. Ta mõistab suurepäraselt, et toas ei ole viisakas kräunuda ja samuti teab ta hästi, mis asi on liivakast.

Tasuks soovib Kusti lähedust ja paisid. Sülle tuleb härra aga ainult siis, kui tal selleks tuju tuleb, sest ega üks õige mees ei saa neid õrnusehetki endale liiga palju ka lubada. Ta valib oma aja ja koha, kuid suurt sülekassi Kustist loota ei ole, pikapeale hakkab sel priskel härral seal lihtsalt pisut piinlik.

Kass Kusti

Autosõit ei paku talle samuti suuremat naudingut, võib-olla sellepärast, et ta ei saa roolis olla, kuid oma rahulolematust oskab ta vägagi häälekalt väljendada. Inimesi ja teisi loomi armastab ta väga ning neisse suhtub sõbralikult.

Kustile on tehtud kõik protseduurid ja ta on koju minemiseks valmis. Ilmselt ta ei julge seda küll ise tunnistada, kuid südames ihkab Kusti süda sooja kodu, läheduse ja pika pai järele!

Kui leiad, et Kustist võiks saada sulle hea sõber, siis uuri lisa Eesti Loomakaitse Seltsilt või täida sooviavaldus SIIN.