Lagerfeld, kes on moebrändide Chanel ja Fendi loominguline juht, ütles, et eelmisel aastal tegi Choupette modellitööd kosmeetikabrändile Shu Uemura ja poseeris Opel Corsa autokalendri jaoks, millega teenis 3 miljonit eurot. Märkimisväärne on, et isegi professionaalsed modellid peaksid sama summa väljateenimiseks tunduvalt rohkem vaeva nägema.

Choupette teeniks rohkemgi, aga Lagerfeld ütleb, et ta on Choupette’ile tehtavate tööpakkumiste osas valiv. Ta sõnas: “Näiteks ma ei luba tal reklaamida toitu ja muud sarnast, ta on selle jaoks liiga moe- ja kultuuriteadlik.”

“Ta ei kannata enda kõrval teisi loomi ja ei salli lapsi,” iseloomustas moedisainer kassi. “Choupette on alati minuga. Tal on kaks teenijannat, kes temaga mängivad, kannavad hoolt tema ilusa valge kasuka eest, teevad tema silmadele iluprotseduure ja pakuvad talle seltsi. Ta on maailma keskpunkt. Kui te teda näeksite, saaksite aru.”

Võiks öelda, et Lagerfeld sai Choupette’i omanikuks veidi alatuid võtteid kasutades. “Choupette kuulus ühele minu sõbrale, kes küsis minu teenijannalt, kas ta võiks kassi eest kaks päeva hoolt kanda niikaua kuni sõber ise ära on,” meenutab disainer. “Kui sõber tagasi tuli, sai ta hoopis teate, et Choupette ei tule enam tema juurde tagasi. Ta sai endale teise kassi, kelle ta paksuks söötis, aga Choupette'ist sai maailma kuulsam ja rikkam kass,” võtab Lagerfeld loomavõtu loo kokku.

“Temas on midagi meeldejäävat. See, kuidas ta liigub ja kuidas ta mängib on nii elegantne,” ei saa Lagerfeldil kiidusõnad otsa. Choupette on oma peremehest harva lahus - nad elavad, söövad ja ka magavad koos. 

Choupette'il on ka Twitteri konto, kus Lagerfeld oma ilusa ja kuulsa kassi eest sõna võtab. “Kahjuks pole inimeste ja loomade vaheline abielu lubatud, ma poleks iial arvanud, et ma armun kassi,” sõnas disainer. 

Omalt poolt teeb kuulus moekunstnik kõik, et tema loomast muusa saaks kõik, mida vajab. Choupette’il on meelelahutuseks oma iPad, ta joob parimat minelraalvett ning tema lemmikroogi pasteedist, kanast ja värskest kalast valmistab spetsiaalselt palgatud kokk. 

Oma lemmikust inspireerituna on Lagerfeld disaininud terve tootesarja kuhu kuuluvad sokid, võtmehoidjad ja ostukotid - kõigil peal kassimotiiv. Parantsuse hellitatuima kassi elu on talletatud ka raamatusse, kus Choupette'i teenijannad Francoise ja Marjorie jagavad muljeid kooselust maailma ühe rikkama kassiga. 

Allikas: Odditycentral