Kuula, kui kurvalt ta näub! Hoiukodu puudumise tõttu on kass ajutiselt loomakliinikus, kuid see on tema jaoks väga stressirohke keskkond. Õhus olevad võõrad lõhnad, teiste loomade hääled, pidev sagimine - kõik need tegurid põhjustavad lõpptiinele kassile suurt stressi, kes lisaks endale, peab mõtlema ka oma poegade pärast ja otsib alateadlikult turvalist ja kodust kohta, kus oma järglased ilmale tuua. Seda ei ole turvakodul hetkel võimalik pakkuda, mistõttu otsivad nad inimest, kel oleks võimalik sellele hirmunud kassiemale hoiukodu pakkuda.

Sul on võimalus aidata kassi, kes on kohe-kohe poegimas. Sul on võimalus olla tunnistajaks poegade sünnile ja arengule. See vaatepilt on eriline ja meeldejääv! Kui leiad, et oled valmis pakkuma kassile hoiukodu, kus ta saaks oma pojad turvaliselt ilmale tuua ja iseseisvaks eluks ette valmistada, siis palub turvakodu oma soovist kirjutada kohe meiliaadressile info@kassideturvakodu.ee. Turvakodu oskab sind vajaliku nõuga abistada!

Kui aga sina sellele kassile peavarju pakkuda ei saa, siis palub MTÜ Kasside Turvakodu abipalvet ka kõigi teistega jagada. Loodame, et leidub keegi, kes saab selle hirmunud kassipreili enda hoole alla võtta!