Kass Kitty elab New Yorgis. Ta on väga elava iseloomuga ja omanikele paras pähkel. Lausa nii suur, et õige kodu leidmiseks tuli tal enne läbi käia koguni viis perekonda. Peale mitmeid katseid ristus Kitty elutee suurepärase naise Noelle Fischeriga, kes oli Kitty omapärasest natuurist vaimustuses ja sai peadselt kassi uueks omanikuks.

“Ma olen kasside keskel üles kasvanud ja tema on kohe kindlasti kõige energilisem ja vabameelsem kass, kellega mul on õnn olnud kokku puutuda. Lillelaps nagu ta on, käib tema elu täpselt sellises rütmis, nagu ta ise seda soovib."

Kitty leiti põõsa alt, kus ta üksinda haledalt kükitas. kSel hetkel ei osanud keegi arvata, et temale kodu leidmine osutub nii keerukaks operatsiooniks. “Mulle öeldi, et kassi eelmistel omanikel oli raskusi noore kassi elava energiaga, ütles Fischer.

Kitty sattus õigetesse kätesse puhtalt juhuse läbi, kui tema sõber otsustas varjupaiga soovitusel“probleemsele kassile” hoiukodu pakkuda. Kui Fischer sõbra juures pesitsevat kassi külastas, armus ta hetkega.

“Ta tormas sisse nagu oleks ta maja ammune asukas ja peremees. Hüppas ühelt toolilt teisele, siis sülearvutilt teleri otsa, seejärel maandus koera turjale ja lõpuks jooksis mulle sülle,” naeris Fischer. “Sel päeval võtsin ma ta enda juurde ja ametlikult sai ta minu omaks juba järgmisel päeval.”

Nüüd on Fischer oma “probleemsesse kassi” kõrvuni armunud ja usub, et Kitty on tõeliselt vinge sell isegi siis, kui ta aeg-ajalt lolluseid viskab. “Olid ajad, mil Kitty ründas WC-paberit. Ta rebis selle tükkideks ja puistas mööda elamist laiali,” meenutas omanik. “Loomulikult ei saa ka nõudepesukäsnasid vedelema jätta. Ta leiab selle kohe kraanikausist üles, jalutab sellega mööda elamist ringi ja kui ta leiab sobiva koha, siis viskab ta selle sinna maha. Ühel päeval ärkasin ma märg nõudepesukäsn näos.”

Üldiselt on Kitty aga suur rõõmurull. “Koju tulles tervitab ta mind alati uksel ja teleri ees puistab ta mind musidega üle,” sõnab Fischer.

Allikas: The Huffington Post