Ester on väikest kasvu kollase kasukaga noor emane kiisu, kes pidi õnnetul kombel oma lapsepõlve veetma ilma sooja kodutundeta. Kiisutüdrukul aga vedas, nüüd on ta Pesaleidja MTÜ hoole all, kus tal on lootust leida endale armastav perekond.

Keeruline minevik on teinud Estri pisut ettevaatlikuks ja arglikuks, kuid kodusoojus võib muuta kõike. Hetkel elab Ester hoiukodus ja ajapikku on ta õppinud inimesi usaldama. Temast on sirgunud üks väga sõbralik, uudishimulik ja seltskondlik kass.

Joogas talle ilmselgelt vastast ei ole ja mängida meeldib talle ka. Ta ajab suurima hea meelega taga igasuguseid suletutte, palle, putukaid või sokke, mida pererahvas vahel lohakile jätab. Hoiukodusse kolides sai ta väga kiiresti sõbraks ka teise kiisuga. Ta on avatud ja kontaktne kiisu, kes tõenäoliselt võiks õppida ära ka mõne triki, kui uus peremees temaga tegeleda tahaks. Peremehe pai on tema lemmik! Sellele vastab ta mõnusa nurrumisega.

Igal hommikul käib Ester voodis oma pererahvast äratamas ning hommikusi paisid noolimas. Ester on igati viisakas noor preili, kes on õppinud kasutama ka liivakasti ning kraapimispuud.

Ester on kiibitud, steriliseeritud ning saanud parasiitide vastase tõrje. Ainus, mis tal puudu on, on armastav päriskodu, kes pakuks Estrile väärilist hellust, armastust ja tähelepanu.

Lisainfo Estri kohta leiad SIIT.