Olgem ausad – endise tänavakassi elu ei ole ju kerge. Kuidas ta küll peaks teadma, kes on hea, kes halb? Kuidas ta peaks teadma, keda tasub usaldada? Kuidas ta peaks teadma, mis juhtuks, kui ta lubaks endal kedagi usaldada? Kõik see võtab aega, aga Greebo on valmis õppima! Kahjuks Greebo ei ole alati usaldav, ta enamasti ei luba kedagi endale ligi. AGA aeg-ajalt vaatab Greebo oma pesast otsa täpselt sellise pilguga, nagu tahaks öelda, et ka tema tahaks olla üks neist vahvatest kiisudest, kes külalistele vastu jooksevad, rõõmsalt sulepulgaga mängivad ning paisid naudivad.

Vaikselt-vaikselt on Greebo hakanud inimesi rohkem usaldama, armsalt nosib maiustusi ja kui on julge tuju, võtab hea meelega vastu mõne pai. Greebo saab ka väga hästi läbi teiste kiisudega, tihtipeale saab teda näha teiste kiisudega külg külje kõrval tudumas.

Viljandist pärit kassihärra loodab, et ka tema jaoks leidub keegi, kellel on piisavalt kannatust, et ka temast lustlik ja armastav kassike välja võluda. Kui sa arvad, et võiksid olla see inimene, siis palun täida Pesaleidja küsimustik ja nad võtavad sinuga peagi ühendust.

Greebo on vaktsineeritud, kiibitud, kastreeritud ja saanud ka parasiiditõrjet. Koju kaasa võtaks ka kingipakikese ProPlanilt, et kohanemine natukenegi paremini läheks.

Vaata ka videost, kuidas Greebo oma lustlikku poolt näitab.