Mustvalge kass Leo kolis Pesaleidja hoole alla Narvast selle aasta suvel ja praegu elab ta Mustamäel asuvas hiiglaslikus kassitoas koos saja teise kassiga. Pesaleidja vabatahtlikele meenutas ta esimestel päevadel rohkem lõvi kui väikest kassikest, sest Leol on tõeliselt uhke ja kohev kasukas ning suursugune kehahoiak. Ta on tõeline džentelmen, kuid ometi ei ole tal päris oma kodu ja see Leole pähe ei mahu. Ta on väga kannatlik ja rahulik poiss ning võitis kõigi vabatahtlike südamed kohe, kui ta saba püsti kassitoa uksest sisse astus. Kas sellest siis ei piisa?

Leo fantastiline välimus püüab pilke ja tema tõeline lõvisüda ei jäta mitte kedagi külmaks. Kus on see inimene, kelle kodust on just täpselt üks vapper lõvi puudu? Leo lubab olla truu sõber ja parim kaaslane. Ta otsib rahulikku kodu, kus ta saaks olla maja ainuvalitseja, sest tema neerude konditsioon ja eritoit nõuavad seda.

Hetkel konutab Leo aga puuris ja säärane elu on nukker. See ei ole vapra ja truu lemmiklooma elu. Esialgu lepib Leo ka hoiukoduga, peaasi, et saaks siit puurist välja. Saa Leoga lähemalt tuttavaks SIIN ja võta see hiiglaslik ning kaunis kass endale kaissu!