Mango on kaunis triibuline kassipreili, kes on Pesaleidja kassitoas ootamas just seda õiget inimest, kellega rahulikult omas tempos elu nautida. Esmapilgul võib Mango tunduda veidi pelglik, kuid kui temaga lähemalt tuttavaks saada ja tema nõrkusi tundma õppida, siis hakkab nalja saama. Sellest tagasihoidlikust preilist sirgub siis üks tõeliselt lustlik ja armas kass!

Sulepulgad on Mango üheks suurimaks nõrkuseks.

Mango üheks kõige suuremaks nõrkuseks on sulgepulgad. Kui see selja tagant välja võtta, ei tunne Mangot enam ära. Muidu tagasihoidlik täiskasvanud seltskonnadaam muutub siis täielikuks kassipojaks ja unustab kõik, mis ümbruses toimub. Üks korralik mängutrall läbi, lubab Mango end juba ka paitada, siit ja sealt, ükskõik kust, peaasi, et see kunagi ei lõppeks. Mango lööb nurru ja muudkui naudib.

Pesaleidja hoole all oldud aja jooksul on Mango teinud suuri edusamme. Kui ta sinna jõudis, sisises ta iga inimese peale. Ta kartis ja tundis end ebakindlalt. Nüüd aga on sisin asendunud nurrumisega. Pesaleidja vabatahtlikud on kindlad, et oma päriskodus koorub sellest noorest kassist üks igati vahva pereliige, kellega ei tohiks mitte kunagi igav hakata. Samas peab aga meeles pidama, et midagi sellist ei tule kergelt, seega peab tulevane kodu andma Mangole aega rahulikult kohaneda ja uue keskkonnaga harjuda. Mango ju ei tea, mis asi see päriskodu üldse on.

Mango on vaktsineeritud, kiibistatud, steriliseeritud ning saanud parasiitide vastu tõrje. Ehk saad sina seda noort kassikest aidata? Kui soovid Mangole kodu pakkuda, siis täida ankeet SIIN ja vabatahtlikud võtavad sinuga esimesel võimalusel ühendust.

Mango kohta leiad lisa SIIT.