Mango kaotab tasapisi oma nägemist ja juba eeloleval nädalal ootab teda ees parema silma eemdaldamisoperatsioon, välistatud ei ole ka vasaku silma eemaldamine. Selle keeruka operatsiooni tõttu vajab kass hoiukodu, kus rahulikult taastuda ja uue eluviisiga tasapisi ära harjuda.

Mango otsib kedagi, kellega koos tulevikus rahulikult elu nautida. Kas Sina saad teda aidata? Esmapilgul võib Mango tunduda veidi pelglik, kuid kui tema nõrkusi tundma õppida, siis tuleb sellest tagasihoidlikust preilist välja üks tõeliselt lustlik ja armas kass.

Mango üheks suurimaks nõrkuseks on sulepulgad. Sulepulka nähes muutub ta särasilmseks kassipojaks ja unustab kõik, mis ümbruses toimub. Peale üht korralikku mängumadinat on Mango nagu täiesti teine kass, kõik tema mured ja hirmud on ununenud, isegi pai lubab ta endale siis teha ja nurrub veel pealekauba. Kui Mango uues kodus ükskord üles sulab, võib sealt alt välja kooruda üks ääretult vahva ja südamlik pereliige, kes armastab mängida, kuid lepib rahumeeli ka filmiõhtuga.

Mango on vaktsineeritud, kiibistatud, steriliseeritud ning saanud parasiitide vastu tõrje. Ta on valmis minema hoiukodusse. Hoiukodul eelnevaid kogemusi vaja ei ole, küll aga peaks see asuma Harjumaal.

Pesaleidja poolt määratakse igale uuele hoiukodule tema isiklik käehoidja, kes saadab täpse juhendi ning kõiki samme vajadusel juhendab. Mango võtab koju kaasa ka liivakasti, liiva ja toidu.

Tutvu tingimustega lähemalt SIIN.