Sassu vajab heade sõprade abi, sest teist võimalust tal ei ole. Vaid 6-kuune kassipreili oli Pesaleidja MTÜ hoole alla jõudes väga täbaras seisundis. Ta toetus küll oma jalgadele, ent kõndimine oli vägagi raskendatud. Kliinikus sai kass diagnoosiks toksoplasmoosi. Pikk ja kange ravikuur aitas kassi jalule. Nüüd on ta võimeline liikuma, kuid tasakaalu hoidmisega on tal endiselt raskusi. Ta käib pehmelt ja vahepeal tasakaalu kaotades, ent ta sööb-joob, lööb nurru, mängib, müttab ja tunneb elust rõõmu nagu üks õige kassilaps seda tegema peab!

Pesaleidja MTÜ vabatahtlikud on aga Sassu pärast mures. Ta on alles noor kass ja tema elu on alles ees. Et välistada neuroloogilised probleemid ja selgitada välja selgitada, mis mure tal on, tuleb Sassule teha MRT-uuring. See läheb maksma umbkaudu 700 eurot.

"Et me tahame armsale Sassule parimat, nagu kõigile teistele meie hoolealustele, võtame selle arsti ettepaneku vastu ja palume siinkohal teie abi," kirjutab Pesaleidja MTÜ.

Sassul ei ole mitte kellelegi toetuda. Tal ei ole oma perekonda ega kodu. Tal on vaid Pesaleidja vabatahtlikud ja teised kodu ootavad kassid. Nendest seekord kahjuks ei piisa, sest MRT-uuring, kuhu Sassu minema peab, maksab 700€. Annetuste najal toimiva MTÜ jaoks on see aga väga suur summa ja vabatahtlikud on sunnitud kassisõprade abi paluma. Ehk leidub neid, kes saavad sellele noorele ja imekauni välimusega kassipreilile appi tulla?

Aitäh, Sinu abiga on ass Sassu abistamiseks vajaminev summa koos!