Kauni ja musta kasukaga Tomsi on suuremat kasvu kodutiiger. Ta näeb välja nagu panter, kelle pilk igaühest läbi puurib. Enne Pesaleidja kassituppa jõudmist jõlkus ta sihitult Jõhvi tänavatel, kuid nüüd on tänulik iga pai ja kõhutäie eest, mida talle kassitoas võimaldatakse.

Turvaline keskkond on teinud endisest tänavakassist ühe ütlemata sõbraliku kassi. "Tänavakassi kohta on ta lausa ebaharilikult sõbralik ja tahab väga hellust, tähelepanu ning pai," sõnab Pesaleidja vabatahtlik. Tomsis on kindlasti peidus ka sülekass, kes poeks õhtuti meeleldi kaissu, kui leiduks vaid inimene, kes talle seda võimaldaks.

Kahjuks elab Tomsi hetkel Pesaleidja suures kassitoas. Seal ei saa ta nii palju tähelepanu ja hellust, kui ta vajab, mistõttu on vabatahtlikud mures ja loodavad kassihärrale kiiremas korras uue kodu leida. Tomsi otsib päris oma inimest, kes teda kunagi enam ei hülga!

Praegu aga on Tomsi hädas ka nohuga. Pesaleidja vabatahtlikud ravivad seda, kuid kardavad, et stressi ja ebapiisava läheduse tõttu on see muutumas krooniliseks ja ainus ravi oleks stressivaba elu päris oma kodus. Kuid kus see kodu on?

Tomsi on kastreeritud ja kiibistatud ning saab varsti ka vaktsineeritud, kui tervis seda lubab. Kui sina saad Tomsit aidata, siis täida kodusoovija ankeet SIIN või jaga kiisu muret ka oma sõbraga.

Aitame Tomsi üheskoos koju!