Rebekka otsib sooja ja armastavat kodu. Ta on kõik need aastad kannatlikult oma korda oodanud, kuid ikka veel ei ole kedagi, kes Rebekkat tahab. Vabatahtlikele hakkab juba tunduma, et kassike kaotab vaikselt juba lootust. Miks ta mitte kellelegi seal kassitoas silma ei jää?

Nüüd on Rebekka kord! Sellepärast me temast sel nädalal ka kirjutame. Rebekka on südamlik ja siiras kassitüdruk, kes on uut algust igati väärt! Tõsi küll, Pesaleidja MTÜ sõnul ei usalda ta võõrast inimest kohe esimesest hetkest, kuid olgem ausad, seda ei tee ju keegi, ka inimesed mitte! Oskuslik silm märkab, et Rebekka on õige pisut "võlts-arg", sest tegelikult naudib ja igatseb ta paitusi tohutult! Tema põsk hakkab nühkima vastu erinevaid esemeid ning olek muutub kohe leebemaks, kui teda õrnalt selja pealt paitada. Tal võtab harjumine pisut aega, kuid see on ootamist väärt. Teda juba tundev inimene saab selle karvapalliga pikad ja filosoofilised jutud maha pidada. Ja kui sel paitajal peaks näpus veel pisikene kanapala olema, siis võlub see Rebekka silmapilgselt! Ta vajab kannatlikku pererahvast ja sooja kodu.

Rebekkal on ka imeilus triibuline kasukas. Ta ei ole üldse mitte tavaline triibik, vaid Rebekka kasukat ehivad sügavad šokolaadipruunid toonid ja siin-seal märkab ka kaunist oranži.

Rebekka on kiibistatud, vaktsineeritud, steriliseeritud ja saanud regulaarselt vajalikud parasiiditõrjeid. Ta on uueks alguseks valmis, nii et võta kanapalake kaasa ja mine Rebekkale külla! Kui Sa soovid Rebekkat aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Pesaleidja MTÜ Facebookist või kodulehelt. Vaata SIIT.