“Esimese asjana mõtlesin, et kas see võib tõesti tõsi olla," meenutas Hirst. “Me olime küll tema suuruse üle mõtisklenud, kuid kuna me kahtlustasime, et ta võib veel kasvada, siis sinna see jäi ja me ei võtnud midagi ette.”


“Kui me Omari võtsime, oli ta imepisike. Järsku hakkas ta kasvama ja juba aastasena kaalus Omar üle üheksa kilogrammi.” Hiljuti mõõtis Hirst Omari uuesti üle ja selgus, et ta oli üle meetri pikk ja kaalus pea 14 kilogrammi. Ta on saanud maailma pikima kassi tiitli, mis kuulus varem Ühendkuningriikidest pärit Maine Coon tõugu Ludole. Tema pikkus jääb Omarile mõne sentimeetriga alla.

Omaril on välja kujunenud ka oma kindel igapäevarutiin. Ta ärkab juba kella 5 paiku üles ja sööb seejärel hommikusöögiks krõbinaid. Kui kõht on täis söödud, keerab ta end aias batuudil mõnusalt magama ja tuleb taas õhtusöögiks tuppa tagasi. Õhtusöögiks naudib ta toorest liha.

“Ta magab diivanil, sest voodis võtab ta liiga palju ruumi. Tal on vaja terve öö kaisus magada ja meilt pai lunida," rääkis Hirst ja lisas, et tema abikaasa on endale alati suurt kassi tahtnud. Nüüd on neil kodus lausa maailma pikimat kasvu kass!

Allikas: boredpanda.com