Tulipi-nimeline kiisu leiti Kanadast Ontario tänavatelt kõigest kahenädalasena. Varjupaika toodi ta silmapõletikuga – sellest hoolimata kinkis ta juba siis fotograafile imearmsa naeratuse veebilehekülje pildi tarvis. Vaevalt oskas siis väike Tulip arvata, et just see foto aitab talle uue perekonna leida!

Jenn ja Chris olid otsinud oma kassile Pinecone’ile uut kaaslast juba mitmeid kuid, kui ühtäkki vaatas neile arvutiekraanilt vastu imearmsa naeratusega Tulip. „Tema naeratus sellel pisikesel kuulutuse pildil võlus meid kohe,” ütles Jenn leheküljele The Dodo.

Nii täitiski paar avalduse, mis sai peagi ka positiivse otsuse. Kui nad kassikest vaatama läksid, ei suutnud nad ära imestada – kassipreili näol säras ikka laitmatu naeratus, seda isegi varjupaigas. Nad tundsid kiisuga kohe vastastikust kiindumust. „Me armusime tema välimusse ja iseloomu esimesest sekundist, kui teda päriselus nägime,” märkis Jenn.


Tulip jätkas naeratamist ka siis, kui uude koju rändas. „Arvasime esialgu, et see naeratus oli ühekordne juhus kuulutuse jaoks, aga kui ta koju viisime ja temast pidevalt pilte tegime, märkasime, et see on pidev. Naeratus on kogu aeg näol ja ei kao kunagi,” lisas Jenn.

„Tõenäoliselt on pideva naeratuse juures oma osa tema värvusel,” usub Jenn, „aga teisele osale minust meeldib mõelda, et see on tingitud sellest, et ta teab ise samamoodi, et on oma kümne elukuu jooksul nii palju läbi elanud.”

Nüüd, kus Tulip on terve kiisu, meeldib talle esemete järele joosta, kõiksugu mänguasjadega mängida, akvaariumi ees kalu jälgida ja tüüdata oma vanemat venda, kellega nad on lahutamatud.

„Ta on justkui pidev meeldetuletus, et kõik pöördub ja asjad muutuvad paremaks, hoolimata sellest, kui rasked need võivad parasjagu tunduda,” lisas Jenn. „Me ei suuda enam oma elu tema naeratuseta ette kujutada. Ta on toonud meie südametesse ja koju nii palju rõõmu.”

„Ta on tõesti nagu tulp,” märgib Jenn, „alati õitseb uuesti. Ja ma arvan, et ta mõtleb ise enda kohta täpselt samamoodi.”

Allikas: The Dodo