„Quiltyle meeldib kasse toast välja lasta. Korduvalt. Mitu korda päevas,“ kirjutas varjupaiga töötaja, kes jagas Quilty saagat Facebooki lehel. Teadaolevalt vabastas riukalik karvapall oma kaaslased ja korraldas varjupaigas öiseid vägitükke, mille tulemusel ootas personali ees tegus hommik kõiki neid kasse taas kokku ajades.

Töötajad üritasid kassiruumi „Quilty-kindlaks muuta“, kuid ta pääses ka siis sealt välja. „Kuna Quilty tingimisi vabastamise taotlus lükati tagasi, otsustas ta täna end omal vastutusel vabastada, leides, et kinnipidamisel pole talle enam midagi pakkuda,“ kirjutas turvakodu. Nad lisasid ka, et on šokeeritud Quilty Houdini-sarnastest oskustest: „See kass pääses välja ka ruumis paiknevast ülekuulamispuurist!"

Teadmata, kuidas Quiltyt veel muudmoodi turvaliselt kinni hoida, pani varjupaik ta kassi suureks meelepahaks „üksikkongi“ kinni. Sihikindlel Quilty üritas ka sealt välja pääseda.

Ehkki jääb selgusetuks, kas Quilty on kuritegelik geenius või lihtsalt kass, kes igatseb vabaduse järele, on ilmne, et ta vajab kodu, kus keegi ei püüaks teda kinni hoida. Loodetavasti ei pea ta enam kaua seal varjupaigas uut kodu ootama.

Allikas: time.com