Baytel on umbes kaheaastane poisiklutt. See must-valge, üsnagi erilise ninatriibuga kassike jõudis Pesaleidjasse Viljandi varjupaigast ning on kokku kodu otsinud juba poolteist pikka aastat. Baytel on vabatahtlike sõnul nii täispakett, kui üldse olla saab!

"Esiteks on Baytel väga sõbralik. Baytel ei pelga inimest ning eriti ei pelga ta paisid. Talle meeldivad erinevad paid - peapaid, lõuaalused paid ja sügamised, terve keha paid ja kusjuures on ta üks väheseid kiisusid, kes armastab kõhupaisid!" kirjeldab vabatahtlik Kairit Pall. "See võib tõesti kõlada veidralt, sest no mitut kassi oled sa kohanud, kellele tõesti sada protsenti meeldivad kõhupaid. Aga vot meie Baytel ongi nii veider!"

Kuigi Baytel on paras unimüts, ei ütle ta ära suurest trallitamisest. Talle meeldib väga mängida. Baytel teeb kukerpalle, kõrgushüpet, kaugushüpet ja 60-meetri jooksu, et mänguasjale vähemalt korra käpaga pihta saada. Seepärast sobib Baytel ka teiseks kassiks, sest kahekesi on mängulusti kahekordselt.

Kui arvad, et Baytel võiks Sinu päeva rohkem päikest tuua, siis ole hea ja loe koduks olemisest lähemalt siit: https://www.pesaleidja.ee/looma-votmise-tingimused/ ning täida loomasoovija küsimustik, mille leiad pärast looma võtmise tingimuste läbi lugemist (eelmine link) ja me võtame Sinuga peatselt ühendust!

Bayteli päikselise isiksuse kohta leiad rohkem infot ja pilte Pesaleidja kodulehelt https://www.pesaleidja.ee/loomad/baytel-22273346/