Kevad on jälle käes ning Pesaleidja kassituppa on saabunud mitmeid tiined kasse - nii nagu iga kord sel aastajal. Poegi ootavad kassiemad vajavad väga hoiukodu, sest varjupaik ei ole kassibeebide üles kasvatamiseks sobiv keskkond. Emmed ja pojad peavad kogu aja viibima kitsukeses puuris, mis muutub eriti piiravaks siis, kui kassipojad kõndima õpivad. Lisaks tekitavad kassitoas viibivad teised kassid kassiemal stressi ning väljakujunemata immuunsusega poegi ohustavad nakkushaigused.

Tiine kassi hoidmine pole raske - kassiema teab, mida ta teeb ning inimese abi poegimisel ja poegade kasvatamisel ei vaja. Küll aga vajab ta sooja pesa, kvaliteetset toitu ning puhast liivakasti. Kõik vajalikud tarvikud saab laenutada Pesaleidja kassitoast Mustamäel, samuti saab soovi korral kassitoast toidu ja pelletid.

Kui tunned, et oled valmis pakkuma mõnele tiinele kassiprouale hoiukodu, siis loe läbi meie tingimused siin: https://www.pesaleidja.ee/pesaleidja-hoiukodud/ ning seejärel täida ankeet siin: https://forms.gle/h7YviLLQZ8S9Tkwg6 ja sinuga võetakse ühendust.

Pildil olev Gloria on tiinuse lõppjärgus ning ootab kassitoas pikisilmi hoiukodu.