Kaks aastat tagasi, kui Timmu alles pisikene kiisupoeg oli, viidi ta ühele noorpaarile kingituseks. Noorpaar oli õnnelik ja alguses tundus kõik hästi sujuvat, kuid paraku on kingitustega kord juba lugu selline, et mõnikord läheb see täppi, kuid teinekord jällegi mitte. Timmu oli see, kel ei vedanud.

Noorpaar oli oma pisikese hoolealuse üle alguses küll väga õnnelik, kuid mida aeg edasi, seda nukramaks Timmu olukord muutus. Perekond lasi kassi omapäi uitama, kuid nad ei arvestanud sellega, et üksinda ringi seigeldes võib kassiga kergesti mõni õnnetus juhtuda.

Timmu oli siis umbes aastane, kui ta oma esimese tõsise trauma sai. Vaagnaluu vigastuse ja sisemise verejooksu tõttu tuli kassil eemaldada põrn. Täpselt ei ole teada, mis selle vigastuse põhjustas, kuid arvatavasti sai kass autolt löögi. Vaevalt operatsioonist toibunud, sai haavaõmblusega Timmu taas omapäi õue ja seekord ta koju tagasi enam ei tulnud. Pererahvas leidis kassi mitme kuu pärast loomade varjupaigast, kus olid ära tehtud kõik vajalikud protseduurid: kastreerimine, parasiiditõrje, vaktsineerimine ja kiibistamine.

Timmu sai koju tagasi kirjaliku lepingu alusel. Selles seisis, et omanikud teevad kõik endast oleneva, et kiisuke edaspidi hulkuma ei pääseks. Kahjuks pääses Timmu ikkagi õue. Seekord oli tal küljes küll kaelarihm koos telefoninumbriga ja kaasas ka GPS jälitusseade, kuid järgmisest juhtumist ei päästnud teda ka need.

Timmu omanikud läksid hiljuti lahku ja nüüd ei ole Timmul enam kusagil olla. Timmu on jälle õnnetu, sest töökohustuste tõttu ei ole omanikul võimalik kassi eest enam hoolt kanda ja nii otsib see õnnetu hing endale uut kodu.

Kassikaitseingli hoole all olev Timmu on vaid kaheaastane, kuid selle lühikese elu jooksul on ta pidanud läbi elama juba väga palju. Ta otsib perekonda, kel jätkuks tema jaoks piisavalt aega ja tähelepanu. Timmu on olnud pere ainus lemmik, mistõttu sobib ta vaid ainsaks lemmikloomaks. Inimestega on ta harjunud ja neid armastab ta tohutult! Timmu on suurt kasvu ja uhke välimusega sõbralik kiisupoiss. Ta on julge ja aktiivne triibik, kes oskab toas viisakalt käituda, teab, mis asi on liivakast ja ühestki paist ei suuda ta ka keelduda!

Kui Sinul on võimalik Timmule pakkuda kõike seda, mida ta väärib, siis võta temaga ühendust! Ta ootab sind juba pikisilmi! Rohkem infot Timmu kohta saad Kassikaitseingli Facebooki lehelt.