Kassi on nähtud sõitmas Seibu Ikebukuro liinil, mis ühendab Tokyo südames asuvat Ikebukuro linnaosa mitmete eeslinnadega. Kohalike sõnul pole liinil nii hea maine, sest tegemist pole just kõige peenemate rajoonidega, kuid see-eest on liin saanud üsna populaarseks tänu neljajalgsele reisijale.

Kassi on liinil sõitmas märgatud alates 2013. aastast, kirjutab rocketnews24. Reisijate poolt tehtud piltidel on näha, et kassi kõrval istuvad erinevad reisijad, mistõttu võib üsna kindlalt väita, et hiirekuningas reisib üksinda. Ka tunneb miisu hästi etiketti, sest sätib end istmele kompaktselt, et kaassõitjad ilusti ära mahuksid. Vahel kipub siiski unisus võimust võtma ja vurruline reisija teeb mõned jalasirutused.
Jaapanis armastatakse kasse, kuid ka puhtus on seal väga hinnas. Lemmikloomad peavad olema kandepuurides, sest paljudel inimestel on loomakarvade allergia. Pealegi ei taha ükski puhas jaapanlane ei taha istuda kassikarvadega kaetud istmele. Aga see metrooliin paistab olevat tore erand ja karvase reisija koha pealt pigistatakse silm kinni.