MTÜ Kasside Turvakodu kirjutab oma Facebooki lehel:

Märkasime, et meie pisike Robi tunneb ennast kehvasti ning kassipoisiga arstil käies selgus, et Robil on suurest stressist tekkinud põiepõletik. Robi tunneb valu põies ning iga liivakastiskäik on tema jaoks valulik. Muidugi oleme teinud kõik, et Robi saaks abi. Robi saab vajalikku erihoolitsust ja ravi, kuid turvakodu arvukas seltskond on tema jaoks stressitekitav ning kahjuks stressirohkes keskkonnas viibimisel ei ole Robi ravile mingit mõju. Stress lihtsalt kaotab raviga saavutatud tulemused. Robi vajab hädasti päriskodu, selleks et oma ravikuur turvakodu abiga lõpuni teha ning seejärel rõõmsa kassipoisi elu oma päriskodus edasi elada. Turvakodus – koos 55-pealise seltskonnaga – on Robi tervenemisvõimalused väga keerukad, kui mitte olematud.

Turvakodu otsib head inimest, kel õnnestuks pisikest Robit aidata. Kassipoiss Robi on malbe ja tagasihoidlik hurmur. Ta ei ole pealetükkiv nurrumootor. Robi on rahumeelne ja kannatlik ja ootab vaikselt kuni tuleb tema kord. Tema kord saada paisid, tema kord leida päriskodu. Robi ei tüki esile ja on kindlasti tänulik, kui saab sooja radiaatori peal mõnusalt lesida ja läbi akna külma talveilma nautida. Tema südamlik iseloom on väärt valutut ja õnnelikku kodukassi elu.

Turvakodu pakub Robi terveks saamisel igakülgset abi ning Robile sobib ka rahulikumate nurrumootorite seltskond. Rohkem infot Robi kohta saad siit: info@kassideturvakodu.ee.

Kui Sina ei saa Robile kodusoojust kinkida, siis palun jaga seda postitust, et Robi kiiremini päriskoju jõuaks!