Hetkel, kui hoiukodu perenaine hakkas pliidi alla tuld tegema ja sekundiks ahju ukse lahti jättis ning ise pliidile selja keeras, oli uudishimulik kass läinud pliiti seest lähemalt uurima ja sinna sisse pugenud. Inimene seda ei märganud, sest ta otsis parajasti süütamismaterjali ning ka siis, kui juba puid juurde pandi, tikku tõmmati ning paberid põlema pandi, ei andnud kass endiselt mitte millegagi märku, et ta seal kuskil peidus on.

Peatselt kostus ahjust küll kolistamist, kuid hoiukodu perenaine pidas heli tuule poolt põhjustatuks. Kui ta siiski ahjuukse kontrollimiseks avas, hüppas sealt välja üleni hõõguv kass. Kiiresti toimetati kiisu PetCity loomakliinikusse ja kõik hoiavad pöidlaid, et ta vaatamata hirmsatele põletushaavadele siiski paraneks.

MTÜ Cats Help peab seda rumalaks õnnetuseks, mida on võimalik vältida ainult väga tähelepanelik olles. Kassidel on harjumus oma uudishimu ohvriks langeda, mistõttu tuleb neil kogu aeg silm peal hoida. Õnnetus võib juhtuda ka pesumasinas või triikimislaual.

Kuna kiisu raviarve ulatub 1000 euro kanti, palub MTÜ abi selle tasumisel.

CATS HELP MTÜ
EE742200221071322431
paypal.me/catshelpmtu
Annetustelefon 900 0001 kõne hind 10€