Imeilus paks triibik Kalju on 2015. aasta jaanuaris sündinud härrasmees, kes jõudis Pesaleidja kassituppa 2019. augustis Paljassaare varjupaigast. Oma kodu on see kaunis paksude põskedega triibik otsinud juba alates eelmise aasta aprillist. Kalju on leitud Piritalt, Randverest.

Iseloomult on Kalju inimesega suheldes sotsiaalne. Poiss laseb endale ilusti pai teha ja puutuda, kuid ise päris sülle ei roni ja inimese tähelepanu ka taga ei aja. Suure tõenäosusega on Kalju lihtsalt harjunud olema just see kass, kes liigub omapäi ning peab ise hakkama saama.
Kalju tulevane kodu võiks arvestada, et Kalju eelistab olla üksik hunt. Ilmselt on ta tänaval liikunud ja võidelda üritanud täiesti üksi, mistõttu on tal natukene keeruline leppida ka teiste kassidega. Samas üksiku kassina oleks ta oma inimesele igati tore ja rahulik kaaslane.

Kalju on tõsiselt väärikas härra ning nagu väärikatele härradele kombeks on, on ta kastreeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ja saanud saanud regulaarselt parasiiditõrjet. Samuti ei tule ta koju tühjade käppadega, endaga võtab ta kaasa Pro Plani kinkekoti, et kooselu veel sujuvamalt algaks!

Kui Sa tunned, et just Sina soovid oma ellu üht muhedat härrat, siis täida ära meie loomasoovija küsimustik http://www.pesaleidja.ee/loomasoovija-kusimustik/